Dystans15.60 km Czas00:50 Vœrednia18.72 km/h
SprzêtScott Aspect
po buły ;)
- Puree ze smalcem ...
- Nie ma smalcu, z dżemem są puree!
- Dobrze, niech będą

Miś


Pogodyni tym razem nie dali plamy, niestety. Miało być mokro i było, a mnie nosiło i poniosło skrótem po bułki ;)

Okoliczne mury ;) © noibasta

Okoliczne mury ;) ten już był w całości, teraz w szczególe © noibasta


Przy takiej pogodzie ciągle, ale to ciągle chodzę głodny (żeby nie napisać nienażarty) skoro chodzę to mnie naszło na peklowane mięsa różne i taki oto cudak wybitnie mnie rozbawił podczas czytania etykiety - bo czytam ;)
"Hołd tradycji kuchni staropolskiej" ... ehh przywołany na etykiecie imć Wojciech Wincenty Wielądko w grobie się przewraca

EEE ;) hołd tradycji staropolskiej kuchni ;) © noibasta

Komentarze

noibasta
06:28 niedziela, 16 czerwca 2013
Ancorek> widać z badań im wychodzi, że człowiek smaku i zapachu w naturalnej ilości już nie wyczuwa to trzeba dołożyć, zakonserwować bo przecież musi dotrwać do armagiedonu, uszlachetnić soją bo jak będzie mniej mięsa w mięsie to dla wszystkich wystarczy ;)
Ancorek
20:13 czwartek, 13 czerwca 2013
Biedne mięso, nie dość, że mielone, to jeszcze rumiane i naszpikowane.
noibasta
22:28 niedziela, 9 czerwca 2013
Jak bandyta spieprzy wieprzowinę, to możemy jej żądać z powrotem właśnie na zasadzie tej tradycji. To stara tradycja, jeszcze od początków lotnictwa, ExTradycja! ;)
amiga
22:02 niedziela, 9 czerwca 2013
Chyba ExTradycja
noibasta
20:48 niedziela, 9 czerwca 2013
Amiga> Tradycja ;)
amiga
10:41 czwartek, 6 czerwca 2013
To już w kuchni staropolskiej stosowano E250, E450, E451, E621, E635... czego to się człowiek dowie...
Komentować mogą tylko zalogowani. Zaloguj się · Zarejestruj się!